Volumkontroll v2.2

Volumkontroll v2.2

  Volumkontroll 2.2 er et hendig program til å justere lyden på de forskjellige lydkanalene wave, midi, CD-audio osv. Muligens virker dette programmet kun med Sound Blaster 16 lydkort (?); jeg har ikke testet det på andre kort. (Mail meg gjerne dersom DU tester det på et annet kort.) Du kan fortsatt bruke den vanlige lydkontrollen etter at du har installert denne. Les mer i Readme 1st.txt etter at du har lastet det ned.

  Det som er så hendig med denne volumkontrollen er at du hele tiden har den til venstre på skjermen, men bare én pixel av programvinduet er synlig når du ikke holder på å justere lyden. Kontrollen ruller inn og ut av venstre kant på skjermen etter samme prinsipp som Win95/98-linja. (Bare at her må du klikke får å få den frem.) Det anbefales å legge en SNARVEI til programmet i mappen "Oppstart" på startmenyen. (OBS! Dersom du KOPIERER eller FLYTTER programfilen til denne mappen vil det ikke finne nødvendige filer, som f.eks. skins og div. innstillinger.)

  Mulighet for egne "skins" er også lagt inn. Skin er kjent fra WinAmp og vil si "utseendet på programmet". Tre skins medfølger, to av dem har du allerede sett. (Det anbefales ikke å redigere originale skins.) For info om nye skins, les Readme 1st.txt i zip-filen.

  Volumkontroll 2.2 kan være verdt å prøve! Se ellers etter ny versjon på denne siden.

  Størrelse: 0,9 MB (zip-fil: 99 kB)
  Last ned

  Tilbake